Yhä useampaa ammatinvaihtajaa houkutellaan isännöitsijäksi

Arviolta 2,7 miljoonaa suomalaista asuu kerros- tai rivitalossa. Siksi isännöinti on yksi niistä aloista, jolla työtä riittää myös jatkossa. Taloyhtiöt tosin kärsivät työvoimapulasta jo nyt: isännöitsijöitä jää tällä hetkellä eläkkeelle niin paljon, että heistä on jatkuvasti pulaa. Isännöintiliitto arvioi, että alalle tarvitaan seuraavan 20 vuoden ajan noin 200 uutta isännöitsijää joka vuosi.

Isännöitsijän ammattitutkintoa järjestävät eri aikuiskoulutuskeskukset ja ammattiopistot, joilla on järjestämissopimus koulutukseen. Isännöintialan työ- ja koulutuspaikat on koottu verkossa osoitteeseen www.isannointialalle.fi


Tälle alalle tarvitaan seuraavan 20 vuoden ajan noin 200 uutta työntekijää joka vuosi
Helsingin Uutiset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta isännöinti:

  • Isännöintialalla paljon töitä nuorille 19.2.2014 - Isännöintialalta lähtee seuraavan kymmenen vuoden aikana puolet alan ammattilaisista. Alalle kaivataan kipeästi nuoria isännöitsijöitä, ja heille luvataan löytyvän töitä nyt ja tulevaisuudessa.