Työterveyslaitos irtisanoo sata työntekijää

Työterveyslaitos irtisanoo sata työntekijää yt-neuvottelujen seurauksena. Henkilöstön määrä vähenee noin 180 henkilöllä, mutta irtisanomiset jäivät suunniteltua pienemmiksi muun muassa eläkejärjestelyjen vuoksi. Toiminta jatkuu laitoksen kaikissa toimipisteissä Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Yt-neuvottelujen seurauksena henkilöstö vähenee kaikkiaan noin 180:lla, mutta irtisanomisia jouduttiin tekemään vain sata vaihtoehtoisten järjestelyjen ansiosta. Pääosa vähennyksistä (80 %) kohdistuu Helsingin toimipisteisiin. Noin 40 määräaikaista työsuhdetta päättyy ensi vuonna ja eläkkeelle tai toisiin tehtäviin Työterveyslaitoksen ulkopuolelle siirtyy noin 40 henkilöä.

Liikkeenluovutuksessa Turun ammattikorkeakoulu ostaa Työterveyslaitoksen Turun sisäympäristön tutkimustoiminnan. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä Turun ammattikorkeakoulun työntekijöiksi ja tutkimustyössä tarvittavat laboratoriotilat vuokrataan Työterveyslaitokselta määräaikaisella vuokrasopimuksella.


Työterveyslaitos irtisanoo sata
Turun Sanomat


Työterveyslaitos irtisanoo sata työntekijää
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työterveyslaitos: