TLT-Group työllistää Varsinais-Suomessa

Vahvasti kasvava sähkö- ja tietoliikenneverkkojen kokonaistoimittaja TLT-Group vahvistaa asemaansa Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Sähkönsiirtoyritys Carunan kanssa solmittu yhteistyösopimus tarkoittaa laajamittaista sähkönjakeluverkon rakentamista seuraavan kolmen vuoden aikana. Maakaapelointihankkeen myötä säästä ja luonnonilmiöistä johtuvat sähkökatkot vähenevät merkittävästi.  Alkavilla verkonrakennustöillä työllistetään merkittävä määrä alan osaajia.

TLT-Group -konserni työllistää alihankkijat mukaan luettuna noin 700 henkeä. Määrän odotetaan kasvavan yli tuhanteen seuraavan viiden vuoden aikana. Vuoden 2015 liikevaihto tulee olemaan noin 40 miljoonaa euroa. Kokonaan suomalaisomisteisen yrityksen toimipaikat sijaitsevat Paimiossa, Porissa, Vantaalla, Turussa, Forssassa, Salossa, Kankaanpäässä, Ylöjärvellä, Kalajoella, Saarijärvellä, Karstulassa, Jyväskylässä ja Sotkamossa.


TLT-Group työllistää Varsinais-Suomessa
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta sähköala:

  • Caruna vie sähköverkkoaan maan alle Varsinais-Suomessa 17.3.2016 - Caruna maakaapeloi noin 180 kilometriä keskijännitteistä sähköverkkoa parantaakseen sähkönjakelun toimitusvarmuutta. Parannushankkeet työllistävät suoraan noin 110 henkilöä.
  • TLT-Group työllistää Varsinais-Suomessa 7.12.2015 - TLT-Group on solminyt yhteistyösopimuksen Sähkönsiirtoyritys Carunan kanssa. Sähkönjakeluverkon rakentaminen työllistää merkittävän määrän alan osaajia.
  • Easy Led Oy:ssa yt-neuvottelut 1.7.2015 - Salolainen led-valaisimia valmistava Easy Led -yritys on aloittanut yt-neuvottelut. Irtisanomistarve on kuudesta seitsemään henkilöä.
  • Salon kaupungin katuvalojen uusiminen tuo töitä sähköalalle 29.4.2015 - Turku Energia toteuttaa Salon kaupungin noin 5 300 elohopeahöyryvalaisinta uusimisen led-valaisimiin. Turku Energia sitoutuu kymmenen vuoden palvelusopimukseen valaisinten kunnossapidon osalta. Valaisimet toimittaa salolainen Easy LED Oy.
  • Caruna investoi yli neljä miljoonaa euroa sähkönsiirtoverkkoon Halikossa 21.1.2015 - Sähkönsiirtoyhtiö Caruna käynnistää Halikossa paikallisesti merkittävän sähköverkon parannushankkeen. Caruna investoi sähköverkon parannustoimenpiteisiin alueella yhteensä noin 4,1 miljoonaa euroa. Investoinnin työllistävä vaikutus alueella vastaa noin 41 henkilön vuosittaista työmäärää.