Finnair palkkaa 450 – yhtiön historian suurin rekrytointi

Finnair valmistautuu kaukoliikenteen kasvuun ja aloittaa historiansa suurimmat rekrytoinnit. Yhtiöön haetaan tänä vuonna jo rekrytoitujen noin 70 lentäjän ja 130 lentoemännän ja stuertin lisäksi vielä 100 uutta lentäjää sekä 300 uutta matkustamohenkilökunnan jäsentä. Myös asiakaspalvelutehtäviin sekä muihin toimintoihin rekrytoidaan noin 50 henkilöä kevään 2016 aikana.

Henkilöstön palkkaus on selkeä käänne Finnairille. Valtiollinen lentokoneyhtiö on vuosia vähentänyt väkeään raskaalla kädellä. Lentävän henkilöstön rekrytointi alkaa tänään. Koulutukset ja työsuhteet alkavat vaiheittain keväästä 2016 alkaen.


Finnair palkkaa 450 – yhtiön historian suurin rekrytointi
Yle


Finnair palkkaa 450 työntekijää – historian suurimmat rekrytoinnit
Turun Sanomat


Finnairin lentoemäntien määrä laskenut sadoilla
Yle


Finnairilta hävinnyt satoja työpaikkoja: ”Toivomme, että uutta työtä tarjotaan lähtijöille”
Aamulehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Finnair, työpaikat: