Åbo Akademi käynnistää yt-neuvottelut

Åbo Akademi aloittaa kaikkia yksiköitä ja sen koko henkilökuntaa koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Neuvottelut voivat johtaa sekä lomautuksiin, irtisanomisiin, osa-aikatyöjärjestelyihin että työtehtävien muutoksiin.

Åbo Akademin mukaan mahdolliset irtisanomiset koskevat jopa 154 henkeä. Heistä arviolta noin puolet on opetus- ja tutkimushenkilökuntaa ja puolet muuta henkilökuntaa. Åbo Akademin palveluksessa työskentelee tällä hetkellä noin 1 200 henkeä.


Åbo Akademi aloittaa yt:t – jopa 154 työpaikkaa vaarassa
Turun Sanomat


Åbo Akademi aloittaa yt-neuvottelut – 150:tä henkilöä uhkaa irtisanominen
Yle


Åbo Akademi käynnistää yt-neuvottelut – Jopa 154 voi menettää työnsä
Tekniikka&Talous


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Åbo Akademi, yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: