Nuorten yrittäjien messut ammatti-instituutissa

Turun ammatti-instituutin Vuosi yrittäjänä -opinto-ohjelmassa opiskelevat nuoret esittelevät liikeideoitaan messuilla keskiviikkona 2. joulukuuta klo 9–15 Kellonsoittajankadun koulutalossa. 20 NY-yrittäjää esittäytyvät liikeideoineen messuilla ja esittelevät yritystoimintaansa ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan.

Turun ammatti-instituutissa opiskellaan yrittäjyyttä käytännön toimin. Nuori yrittäjyys järjestön (NY) Vuosi Yrittäjänä -opinto-ohjelmassa opiskelee lukuvuoden aikana noin sata opiskelijaa viidellä eri alalla. Opinto-ohjelmassa perustetaan oikealla rahalla toimiva yritys lukuvuoden ajaksi.


Nuorten yrittäjien messut ammatti-instituutissa
Turun Sanomat


Nuoret yrittäjät messuilevat Turun ammatti-instituutissa
Aamuset


Nuoret yrittäjät messuilevat ammatti-instituutissa
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta nuoret, yrittäjyys: