Yrittäjät haastetaan tarjoamaan kesätöitä nuorille

Salon yrittäjät ry, Varsinais-Suomen yrittäjät ry, Varsinais-Suomen liitto ja Turun ammattikorkeakoulu polkaisevat vuoden alusta käyntiin maakunnan yrittäjiä haastavan kampanjan, jonka tavoitteena on työllistää kesällä mahdollisimman suuri joukko 15–18-vuotiaita nuoria huonon työllisyystilanteen aikana. Tarkoituksena on tukea nuorten mahdollisuuksia saada työkokemusta ja oppia työelämän perusteita.

Haastekampanja perustuu Salon yrittäjien vuosina 2014–2015 toteuttamaan malliin, jossa Salossa työllistettiin satoja nuoria alueen pk-yrityksiin. Kampanja käynnistyy heti vuoden 2016 alusta, jolloin maakunnan yrittäjäjärjestöihin ja yrityksiin sekä myös kuntiin ollaan kampanjan puitteissa suoraan yhteydessä. Lisäksi kevään aikan järjestetään tilaisuuksia ympäri maakuntaa.


Yrittäjät haastetaan tarjoamaan kesätöitä nuorille
Turun Sanomat


Yrittäjät haastetaan työllistämään nuoria
Aamuset


Yrittäjien kesätyökampanja laajenee
Salon Seudun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta nuoret, kesätyö: