Vahinkovakuutusyhtiö If vähentää 92 työntekijää

Vakuutusyhtiö If vähentää yt-neuvottelujensa päätteeksi yhteensä 92 työntekijää, joista 78 työsuhdetta päättyy vapaaehtoisiin sopimuksiin, 11 eläkejärjestelyihin ja kolme irtisanomisella. Neuvottelujen kohteena oli 212 työntekijää Ifin yritysasiakas- ja henkilöasiakasliiketoiminnoissa sekä sisäisessä tarkastuksessa.

Yt-neuvotteluiden perusteena oli yhtiön mukaan toimintojen keskittämistarve erityisesti internet- ja puhelinpalvelun suosion sekä automaation kasvun vuoksi.


Vahinkovakuutusyhtiö If vähentää 92 työntekijää
Verkkouutiset


If vähentää yli 90 työntekijää
Turun Sanomat


TS: If vähentää väkeä muualla, Turkuun lisää työpaikkoja
Turkulainen


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta vakuutusala:

  • Yt:t päättyvät – 53:n työt loppuvat LähiTapiolassa 16.12.2015 - Vakuutusyhtiö LähiTapiola on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Neuvotteluiden seurauksena työt loppuvat LähiTapiola Palveluyhtiössä 53:lta henkilöltä. Yhtiön mukaan tavoitteena oli säästää vahinkovakuutusliiketoiminnan kustannuksista.
  • Vahinkovakuutusyhtiö If vähentää 92 työntekijää 23.11.2015 - Sampo-konserniin kuuluva If Vahinkovakuutusyhtiö on saanut päätökseen yt-neuvottelunsa. Ifin henkilöstömäärä vähenee yhteensä 92 henkilöllä.
  • Vahinkovakuutusyhtiö If aloittaa yt-neuvottelut 7.10.2015 - Sampo-konserniin kuuluva vahinkovakuutusyhtiö If aloittaa yt-neuvottelut, joiden perusteena on toimintojen keskittämistarve erityisesti internet- ja puhelinpalvelun suosion sekä automaation kasvun vuoksi.
  • Ifin henkilöstö vastustaa yt-neuvotteluja ulosmarssilla 21.11.2014 - If ilmoitti uusista yt-neuvotteluista viime viikon torstaina. Neuvottelujen piirissä on 340 työntekijää. If keskittää asiakaspalvelukeskuksensa Espooseen ja Turkuun, minkä vuoksi konttoreita sulkeutuu muualla.
  • If tuo lähes 200 työpaikkaa Turkuun 14.11.2014 - Yhtiö aikoo keskittää asiakaspalvelukeskustoiminnot Turkuun ja Espooseen. If on jo aloittanut Turussa uusien työntekijöiden hakemisen.