Yrityshautomo tuottaa myös työpaikkoja

Turku Science Park Oy:n vuonna 1989 toimintansa aloittaneesta yrityshautomosta maailmalle ponnistaneet yritykset työllistävät tällä hetkellä noin 700 henkilöä, tekivät viime vuonna noin 78 miljoonan euron liikevaihdon ja toivat kunnille verotuloina lähes 6,3 miljoonaa euroa.

Suurin työnantaja on Vaadin Oy, jonka palkkalistoilla on 80 työntekijää. Muita merkittäviä työllistäjiä ovat Biovian Oy, Avoltus Oy ja Anders Innovations Oy sekä nykyisin pääkaupunkiseudulla toimiva Questback Oy. Suurimpien työllistäjien ohella tunnetuimpia hautomotaustaisia turkulaisyrityksiä ovat mm. DelSiTech Oy, Hibox Systems Oy, Poutapilvi web design Oy, Stick Tech Oy sekä pörssilistautuneet Biotie Therapies Oyj ja Faron Pharmaceuticals Oy.


Yrityshautomo tuottaa moninkertaiset verotulot kunnille
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Science Park laski haukkuneensa hintansa 13-kertaisena
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yrittäjyys: