Maahanmuuttovirasto hakee 240 uutta työntekijää

Maahanmuuttovirasto on nyt todennäköisesti Suomen eniten rekrytoiva työnantaja. Sillä on nyt 198 avointa työpaikkaa. Helmikuuhun mennessä se pyrkii palkkaamaan yhteensä 240 työntekijää. Marraskuun alussa virastossa aloitti noin sata uutta ihmistä.

Viimeksi auki olleisiin noin 70 paikkaan tuli noin 3 000 hakemusta. Silti turvapaikkayksiköstä kerrotaan, että paikkojen määräaikaisuus on hillinnyt hakijoita jonkin verran. Hakijoiden joukossa on ollut sekä ilman koulutusta vastaavaa työtä olleita että niitä, jotka ovat olleet valmiita vaihtamaan nykyisen tehtävänsä maahanmuuttoviraston työhön.

Nyt haetaan ylitarkastajia ja osastosihteereitä. Lisäksi vuokratyöyrityksen kautta etsitään tukipalvelutehtäviin satunnaisesti väkeä purkamaan ruuhkia.


Yksi työnantaja palkkaa – tarjolla 240 työpaikkaa
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat: