Lindorff irtisanoo 36 työntekijää

Luotonhallinnan palveluyritys Lindorffin yhteistoimintaneuvottelut toiminnan sopeuttamiseksi ja uudelleen järjestelemiseksi ovat päättyneet. Lokakuussa alkaneiden yt-neuvottelujen tuloksena on päätetty vähentää 36 henkilöä Lindorffin eri toiminnoista Suomessa.

Henkilöstövähennykset toteutetaan pääasiassa irtisanomisin Turussa sijaitsevissa toiminnoissa. Vähennykset eivät kohdistu asiakaspalveluun, it-toimintoihin tai Suomessa sijaitseviin konsernitoimintoihin. Lisäksi yhtiö lomauttaa johtoa, hallintoa ja esimiehiä kahdeksi viikoksi ja vähentää henkilöstöetuja.


Lindorffin yt-neuvottelut päättyivät, 36 menettää työnsä
Aamuset


Perintäyhtiö Lindorff irtisanoo 36 työntekijää
Yle


Lindorff irtisanoo 36 työntekijää
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: