Posti työllistää joulunaikaan 3 350 kausityöntekijää

Posti varautuu jouluruuhkaan työllistämällä tänä jouluna 3 350 kausiapulaista eri puolilla maata. Määrä on hieman edellisvuosia suurempi. Eniten lisätyövoimaa tarvitaan joulutervehdysten ja pakettien lajitteluun sekä postinjakeluun.

Viime vuonna Postin joulutyö kiinnosti noin 7 000 hakijaa, joista työpaikan sai noin joka toinen. Joulutyöntekijöiden valinnat ovat parhaillaan käynnissä. Avoimia työpaikkoja voi selata ja niihin hakea osoitteessa www.posti.com/tyopaikat.


Posti työllistää joulunaikaan 3 350 kausityöntekijää
Aamuset


Posti palkkaa tänä vuonna 3 350 jouluapulaista – osa paikoista yhä auki
Aamulehti


Tarjolla 3 350 työpaikkaa – Posti hakee ruuhkaduunareita
Helsingin Uutiset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta postiala, työpaikat: