Kasvuyritystapahtuma Slush käynnistyi

Kasvuyritystapahtuma Slush on jo monta vuotta keskittynyt sijoitusten hakemiseen kasvuyrityksille. Nyt järjestäjien analyysin mukaan alkurahoituksen hakeminen ei enää ole yhtä suuri ongelma yrityksille kuin viime vuosina.

Startup- ja teknologiatapahtuma Slushin tarkoitus on tuoda startupit ja sijoittajat yhteen. Tänä vuonna tapahtuma keskittyy myös auttamaan yrityksiä erityisesti rekrytoinnissa ja asiakashankinnassa sekä kasvussa kansainvälisillä markkinoilla. Tapahtumassa on 1 700 yritystä ja 800 kansainvälistä sijoittajaa, joilla on 4 000 sovittua tapaamista yrittäjien kanssa. Tapahtuma on loppuunmyyty ja Helsingin Messukeskuksessa vierailee yhteensä 15 000 ihmistä.

Tapahtumaa voi seurata livenä esim Ylessä.


Slush käynnistyi – paikalla tuhansia kasvuyrityksiä
Yle


Slush veti isojen teollisuusyhtiöiden johtajat imemään startup-energiaa
Talouselämä


Sipilä Slushissa: ”Älkää epäröikö kuluttaa täällä paljon”
Yrittäjät


Slush alkaa tänään – tässä sanakirja startup-maailmaan
Yrittäjät


Tuoreimmat artikkelit aiheesta startup:

  • Turun seutu merkittävä start up -keskittymä 18.7.2017 - Turun seudulla toimii toistakymmentä start up -palveluita tuottavaa yritystä ja yhteisöä, kuten SparkUp, Boost Turku ja Klopal Startup Studio. Lisäksi Turussa järjestetään Suomen suurimpiin kuuluva startup-tapahtuma The Shift. Turussa ja Salossa on saanut alkunsa jo yli 300 startupia ja uusien yritysten määrä kasvaa joka vuosi. Turun seudun korkeakoulujen ansiosta täällä on paljon teknistä osaamista, ja pätevistä työntekijöistä on vähemmän kilpailua
  • Digitaalisuudella Cleantech Kasvuun -tapahtuma Salossa 16.2.2016 - Rekrytointitapahtuma houkutteli Salon Astrum-keskukseen eli Saloran entiseen pääkonttoriin lähes 700 työnhakijaa ja yritysten edustajaa.
  • Kasvuyritystapahtuma Slush käynnistyi 11.11.2015 - Slush käynnistyi tänään keskiviikkona ja paikalla on tuhansia kasvuyrittäjiä. Tällä kertaa tapahtuma keskittyy kasvuyritysten rahoituksen lisäksi työntekijöiden rekrytointiin.
  • SparkUp yhdistää turkulaiset startup-osaajat 23.4.2015 - Innovaatiotoimintaa ja yrittäjyyttä vahvistamaan on Turun seudulla perustettu uudenlainen startup-toimijoiden yhteistyömuoto. SparkUp on pitkään valmisteltu uusi toimintamalli, joka yhdistää saman katon alle Turku Science Park Oy:n alkavan yrityksen palvelut ja hautomotoiminnan, opiskelijayhteisö Boost Turku ry:n ja Suomen humanistinen ammattikorkeakoulu Oy:n luovien alojen hautomo Creven.
  • Pelialan uudet luvut julki: Neljässä vuodessa Suomeen syntyi 179 uutta pelifirmaa 25.2.2015 - Vaikka peliala on voimakkaasti keskittynyt pääkaupunkiseudulle, merkittäviksi pelialan keskittymiksi ovat nousseet myös Turku, Tampere, Oulu, Kajaani, Joensuu, Kotka ja Kouvola. Peliyritykset työllistävät Suomessa nyt noin 2500 ihmistä.