Kasvuyritystapahtuma Slush käynnistyi

Kasvuyritystapahtuma Slush on jo monta vuotta keskittynyt sijoitusten hakemiseen kasvuyrityksille. Nyt järjestäjien analyysin mukaan alkurahoituksen hakeminen ei enää ole yhtä suuri ongelma yrityksille kuin viime vuosina.

Startup- ja teknologiatapahtuma Slushin tarkoitus on tuoda startupit ja sijoittajat yhteen. Tänä vuonna tapahtuma keskittyy myös auttamaan yrityksiä erityisesti rekrytoinnissa ja asiakashankinnassa sekä kasvussa kansainvälisillä markkinoilla. Tapahtumassa on 1 700 yritystä ja 800 kansainvälistä sijoittajaa, joilla on 4 000 sovittua tapaamista yrittäjien kanssa. Tapahtuma on loppuunmyyty ja Helsingin Messukeskuksessa vierailee yhteensä 15 000 ihmistä.

Tapahtumaa voi seurata livenä esim Ylessä.


Slush käynnistyi – paikalla tuhansia kasvuyrityksiä
Yle


Slush veti isojen teollisuusyhtiöiden johtajat imemään startup-energiaa
Talouselämä


Sipilä Slushissa: ”Älkää epäröikö kuluttaa täällä paljon”
Yrittäjät


Slush alkaa tänään – tässä sanakirja startup-maailmaan
Yrittäjät


Tuoreimmat artikkelit aiheesta startup: