Potkurista saa myös kansainvälistymisneuvontaa

Turun Seudun yrityspalvelupiste Potkuri on avannut ICT-Cityn katutasoon Joukahaisenkadulla kansainvälistymisneuvontaan keskittyvän palvelun. Toistaiseksi neuvontapiste palvelee ajanvarauksella. Ajan voi varata puhelimitse suoraan Potkurin numerosta 040 488 2000.

Pisteestä voi kysyä myös Enterprise Europe Networkin (EEN) kautta saatavilla olevista kansainvälistymispalveluista. Paikallisten yritysten ohella neuvontapiste palvelee myös Suomen markkinoista kiinnostuneita ulkomaisia yrityksiä. Apua voi saada esimerkiksi Turun seudulla toimivien yhteistyökumppaneiden löytämiseen.


Potkurista nyt myös kansainvälistymisneuvontaa
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


Potkurista saa myös kansainvälistymisneuvontaa
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Potkuri, yrittäjyys: