S-pankki karsii jopa 80 työpaikkaa

S-pankki aloittaa yt-neuvottelut ja aikoo vähentää enintään 80 työpaikkaa. Vähennyksillä on tarkoitus karsia päällekkäisyyksiä ja tehostaa toimintaa. Yt-neuvottelujen piirissä on kaikkiaan noin 500 S-pankin työntekijää.

Tarkoitus on karsia päällekkäisyyksiä ja tehostaa pankin toimintaa. Taustalla on S-Pankin ja Lähi-Tapiolan pankin toukokuun 2014 fuusio. Sen jälkeen pankkien asiakkaita on palveltu kahdessa järjestelmässä, S-Pankin tiedotteessa kerrotaan. Nyt järjestelmät on yhdistetty, joten päällekkäisyyksiä voidaan karsia.  Vähennysten kohteena on pankin tiedotteen mukaan pankin henkilöstö, mutta eivät asiakaspalvelu- ja luotot-yksikön työntekijät. S-ryhmän toimipaikoissa pankkityötä tekevät ihmiset ovat osuuskauppojen työntekijöitä, joten yt-neuvottelut eivät koske heitä.


S-pankki karsii jopa 80 työpaikkaa
Turun Sanomat


S-Pankki yt-neuvotteluihin, irtisanottavia kymmeniä
Yle


S-Pankki aloittaa yt-neuvottelut: jopa 80 ulos
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta pankkiala, yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: