Kehitysvammaisten ryhmäkoti Naantalissa luo 11 uutta työpaikkaa

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön uusi asumispalveluyksikkö on rakenteilla Naantaliin. Rakennukseen tulee koti 14 kehitysvammaiselle tai erityistä tukea tarvitsevalle muuttajalle. Yksi asunto varataan kotona asuvien henkilöiden lyhytaikaishoitoa varten. Rakennukseen tulee kolme kotiryhmää, joissa kullakin asukkaalla on oma asunto ja yhteinen olohuone. Rakennuksen on määrä valmistua elokuun lopulla ensi vuonna.

Naantalin kaupunki on valinnut tulevaksi palveluntuottajaksi KVPS Tukena Oy:n. Asumispalveluyksikössä tuotetaan ympärivuorokautista asumispalvelua. Palvelutoiminta luo Varsinais-Suomen alueelle 11 uutta työpaikkaa sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.


Kehitysvammaisten ryhmäkoti Naantalissa luo 11 uutta työpaikkaa
Turun Sanomat


Kehitysvammaisten Palvelusäätiön uusi asumispalveluyksikkö rakenteilla Naantaliin
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta sosiaali-ja terveysala, hoitoala: