Erikoisosaajille on telakalla aina kysyntää

Meyer Turku Oy:n toimitusjohtaja Jan Meyer kehuu yhtiön telakoilta valmistuvia autolauttoja ja risteilyaluksia ja samalla hän haluaa romuttaa mielikuvan telakoista työpaikkoina, joissa työskentelee vain hitsaavia työntekijöitä. Meyer kuvailee nykyajan aluksia monimutkaisiksi teknologisiksi kokonaisuuksiksi, jotka käyttävät jopa 200 erilaista it-järjestelmää.

Meyer uskoo, että Turun telakka tarvitsee lähivuosina lisää työvoimaa tulevien tilausten toteuttamiseen. Viimeisen 12 kuukauden aikana telakalle on rekrytoitu 50 uutta työntekijää. Erikoisosaajille on hänen mukaansa aina kysyntää.

Turun telakka etsii uusia osaajia yhteistyössä kotimaisten yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa. Telakan toiminnan kehittämisessä on myös yhteistyökumppaneilla tärkeä asema.


Saksalaisomistaja lupaa: Turun telakalle tarvitaan lisää työvoimaa
Talouselämä


Erikoisosaajille on telakalla aina kysyntää – ”Risteilyaluksessa jopa 10 miljoonaa osaa”
Verkkouutiset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku, työpaikat: