Rakennusyritysten liikevaihto kasvanut 9 prosenttia

Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi Tilastokeskuksen mukaan kuluvan vuoden touko-heinäkuussa 9,2 prosenttia edellisvuoden vastaavaan aikaan verrattuna. Kasvu on merkittävä, kun sitä verrataan vuosien 2013 ja 2014 välillä. Tuolloin liikevaihto kasvoi touko-heinäkuussa vain 0,6 prosenttia.

Touko-heinäkuussa liikevaihto kasvoi jokaisella rakentamisen toimialalla. Eniten kasvua kertyi maa- ja vesirakentamisessa, jossa yritysten liikevaihto nousi 12,3 prosenttia. Samaan aikaan talonrakentamisen liikevaihto kasvoi 11,4 prosenttia ja erikoistuneen rakennustoiminnan liikevaihto kasvoi kuusi prosenttia.


Rakennusfirmojen vauhti kiihtyy: Kasvua jo +9%
Talouselämä


Alan liikevaihto kovassa nousussa: Kesällä kasvua lähes kymmenys
Yrittäjät


Rakennusyritysten liikevaihto kasvoi touko-heinäkuussa runsaat 9 prosenttia
Tilastokeskus


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Tilastokeskus, rakennusala: