Myynti laski kaupan toimialoilla autokauppaa lukuun ottamatta

Tilastokeskuksen mukaan vähittäiskaupan myynti laski elokuussa 2,4 prosenttia vuoden takaisesta. Tavaratalokaupan myynti supistui elokuussa 6,1 prosenttia ja päivittäistavarakaupan 3,0 prosenttia vuodentakaisesta. Tukkukaupassa myynti laski kaupan toimialoista eniten. Pudotusta kertyi vuoden takaisesta 8,5 prosenttia. Ainoa valopilkku oli autokauppsa, missä myynti lisääntyi elokuussa 3,6 prosenttia vuodentakaisesta. Koko kaupan myynti väheni elokuussa 5,1 prosenttia vuoden takaisesta.


Vähittäiskauppa syöksyi elokuussa – vain autokauppa plussalla
Talouselämä


Kaupan myynti väheni elokuussa yli 5 prosenttia
Verkkouutiset


Myynti laski elokuussa kaupan toimialoilla autokauppaa lukuun ottamatta
Tilastokeskus


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Tilastokeskus, kaupan ala: