Työterveyslaitoksen yt-neuvottelut ohi – 200 työpaikkaa vaarassa

Elokuun lopussa alkaneet Työterveyslaitoksen yt-neuvottelut ovat päättyneet tänään maanantaina. Neuvottelujen tuloksena laitos vähentää enimmillään 200 työpaikkaa. TTL:n yt-neuvottelut koskivat laitoksen koko toimintaa ja organisaatiorakennetta. Tavoitteena oli sopeutua valtionavun vähentymiseen. Laitos aikoo nyt toteuttaa sopeutukset fokusoimalla osaamisalueitaan ja toimintakokonaisuuksiaan, keventämällä organisaatiotaan, tehostamalla toimintojaaan ja tilankäyttöään sekä etsimällä uusia tulolähteitä.

TTL:n mukaan organisaatiota ja toimintakokonaisuuksia koskevat yksityiskohtaiset päätökset pyritään tekemään pääosin lokakuussa ja henkilöstöä koskevat päätökset pääosin marraskuussa. Työterveyslaitos työllistää noin 680 henkilöä. Laitoksella on toimipisteet Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella ja Turussa.


200 työpaikkaa vaarassa – Työterveyslaitoksen yt:t päätökseen
Talouselämä


Työterveyslaitoksen yt-neuvottelut ohi – 200 työpaikkaa vaarassa
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Työterveyslaitos, yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: