Myllyn uudet liikkeet julkistettiin

Mylly julkisti kaikki uudistetun kauppakeskuksen avajaisten jälkeen 4. marraskuuta ovensa avaavat liikkeet. Kauppakeskuksessa toimii laajennuksen jälkeen yli 150 liikettä. Eniten liikkeiden määrä kasvaa pukeutumisessa ja asusteissa. Nykyisten liikkeiden kanssa ne muodostavat yhden Suomen suurimmista muotiliikkeiden keskittymästä. Asiointia muotikadulla täydentää yli kymmenen uutta ravintolaa ja kahvilaa. Mylly vahvistaa laajennuksella asemaansa myös seudun suurimpana urheilu- ja vapaa-ajan liikkeiden keskittymä.

– Myllyyn tulee noin 60 uutta liikettä. Jos kävijä etsii vaikkapa muotia, liikuntavaatteita, leluja tai kodin tuotteita, Myllystä löytyy hänelle varmasti laaja kattaus erilaisia vaihtoehtoja, Myllyn toimitusjohtaja Pertti Vikkula lupaa.


Myllyn uudet liikkeet julkistettiin
Turun Sanomat


Myllyyn rakentuu Varsinais-Suomen suurin muotikatu
Aamuset


Tässä ovat Kauppakeskus Myllyn uudet liikkeet
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kauppakeskus: