Elektroniikkajätti LG avasi tuotekehitysyksikön Turussa

Eteläkorealainen elektroniikkajätti LG Electronics on avannut tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Turku Science Parkissa, Kupittaalla. Yhtiön mukaan Turun alueelta löytyy kansainvälisen tason asiantuntijuutta ja langattomaan tiedonsiirtoon erikoistunutta teollisuutta.

LG:n kansainvälinen viestintäjohtaja Ken Hongin mukaan keskuksessa on jo nyt töissä noin 50 työntekijää. Heistä vain kaksi on korealaisia. Noin 90 prosenttia työntekijöistä on insinöörejä. Hong ei suostu arvioimaan sitä, miten suureksi Turun keskus voisi kasvaa. Kaikki riippuu siitä, miten markkinat kehittyvät. LG on kuitenkin ilmoittanut suunnittelevansa pitkäjänteistä investointia yksikköönsä.


Elektroniikkajätti LG avasi tuotekehitysyksikön Turussa
Yle


LG on rekrytoinut kaikessa hiljaisuudessa suomalaisia kännykkäosaajia – 50:stä vain kaksi on korealaisia
Yle


LG avaa tuotekehityskeskuksen Turkuun
Turun Sanomat


LG avasi tutkimus- ja tuotekehitysyksikön ElectroCityyn
Aamuset


Yle Turku: Elektroniikkajätti avasi tuotekehitysyksikön Turkuun
Turkulainen


LG tuli Suomeen – ja niin tuli moni muukin
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta ict-ala: