Elektroniikkajätti LG avasi tuotekehitysyksikön Turussa

Eteläkorealainen elektroniikkajätti LG Electronics on avannut tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Turku Science Parkissa, Kupittaalla. Yhtiön mukaan Turun alueelta löytyy kansainvälisen tason asiantuntijuutta ja langattomaan tiedonsiirtoon erikoistunutta teollisuutta.

LG:n kansainvälinen viestintäjohtaja Ken Hongin mukaan keskuksessa on jo nyt töissä noin 50 työntekijää. Heistä vain kaksi on korealaisia. Noin 90 prosenttia työntekijöistä on insinöörejä. Hong ei suostu arvioimaan sitä, miten suureksi Turun keskus voisi kasvaa. Kaikki riippuu siitä, miten markkinat kehittyvät. LG on kuitenkin ilmoittanut suunnittelevansa pitkäjänteistä investointia yksikköönsä.


Elektroniikkajätti LG avasi tuotekehitysyksikön Turussa
Yle


LG on rekrytoinut kaikessa hiljaisuudessa suomalaisia kännykkäosaajia – 50:stä vain kaksi on korealaisia
Yle


LG avaa tuotekehityskeskuksen Turkuun
Turun Sanomat


LG avasi tutkimus- ja tuotekehitysyksikön ElectroCityyn
Aamuset


Yle Turku: Elektroniikkajätti avasi tuotekehitysyksikön Turkuun
Turkulainen


LG tuli Suomeen – ja niin tuli moni muukin
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta ict-ala:

  • Turkulainen peliyhtiö TicBits myyty 5.7.2016 - 9 henkeä työllistävä pieni turkulainen peliyhtiö TicBits on myyty hongkongilaiselle Animoca Brandsille 2,35 miljoonalla eurolla. Animoca Brands maksaa vielä miljoonan lisää vuonna 2018. Suomalainen pelifirma myytiin Hongkongiin – 372 000 € työntekijää kohti Talouselämä Pieni turkulainen peliyhtiö ostettiin Aasiaan – TE: Yli kolmen miljoonan kauppa Turkulainen Tuoreimmat artikkelit aiheesta peliala:
  • Salosta etsitään it-osaamista miehittämättömien koptereiden ohjelmointiin 21.10.2015 - Salosta etsitään it-osaamista miehittämättömien koptereiden ohjelmointikehitykseen sekä paikkaa testata miehittämättömiä lentolaitteita. Ilmaliikennettä palveleva Future Sky Oy haluaisi laitteiden testikeskuksen myös Saloon.
  • Ruotsalaiset etsivät tietotekniikan osaajia Suomesta 19.10.2015 - Ruotsalaiset tietotekniikkayritykset yrittävät paikata kroonista henkilöstövajettaan etsimällä uusia osaajia Suomesta. Aikaisempien rekrytointiyrityksien tuloksena parikymmentä suomalaista it-alan osaajaa on päätynyt töihin Ruotsiin.
  • Elektroniikkajätti LG avasi tuotekehitysyksikön Turussa 8.10.2015 - Eteläkorealainen elektroniikkajätti LG Electronics on avannut tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Turkuun Kupittaalle. Yhtiö arvostaa Turun alueelta löytyvää kansainvälisen tason asiantuntijuutta ja langattomaan tiedonsiirtoon erikoistunutta teollisuutta.
  • Virolaiset yritykset rekrytoivat ICT-osaajia Turussa 1.10.2015 - Virossa on kova pula erityisesti tietotekniikan Software osaajista. Virossa onkin nyt herännyt suuri kiinnostus rekrytoida alan osaajia Suomesta ja joukko virolaisia ICT-alan yrityksiä onkin nyt tulossa rekrytointikiertueelle TE-toimistoihin.