Vahinkovakuutusyhtiö If aloittaa yt-neuvottelut

Sampo-konserniin kuuluva If Vahinkovakuutusyhtiö aloittaa yt-neuvottelut, joiden kohteena on 212 henkilöä. Alustava arvio henkilöstövähennysten tarpeesta on enintään 89 henkilöä. Yt-neuvottelut pyritään saamaan päätökseen ilman irtisanomisia. Yt-neuvotteluita perustellaan toimintojen keskittämistarpeella erityisesti internet- ja puhelinpalvelun ja automaation kasvun vuoksi.

If keskitti viime vuonna asiakaspalvelukeskustoiminnot Turkuun ja Espooseen. Järjestely toi Turkuun lähes parisataa uutta työpaikkaa.  Nyt kyse on samanlaisesta keskittämisestä, mutta tällä kertaa neuvotellaan suurimmaksi osaksi yrityspuolen työntekijöiden kanssa työpaikkojen siirtämiseksi Turkuun. If Vahinkovakuutusyhtiössä työskentelee kaikkiaan hieman yli 1700 henkeä.

Lisätty 7.10.2015 klo 15.15 Yrityspuolen työntekijöiden työpaikkojen siirtäminen Turkuun.


If siirtää taas työpaikkoja Turkuun – yt-neuvotteluissa katoaa noin 90 työpaikkaa
Yle


Vahinkovakuutusyhtiö If aloittaa yt-neuvottelut
Mtv


If aloitti yt:t – Henkilöstöjärjestelyitä edessä
Turkulainen


Vakuutusväki pillastui Ifin ”ahneudesta” – ”Onko johtoon iskenyt vauhtisokeus?”
Talouselämä


Ifin toiveissa neljäs tornitalo Kupittaalle
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta vakuutusala:

  • Yt:t päättyvät – 53:n työt loppuvat LähiTapiolassa 16.12.2015 - Vakuutusyhtiö LähiTapiola on saanut yt-neuvottelunsa päätökseen. Neuvotteluiden seurauksena työt loppuvat LähiTapiola Palveluyhtiössä 53:lta henkilöltä. Yhtiön mukaan tavoitteena oli säästää vahinkovakuutusliiketoiminnan kustannuksista.
  • Vahinkovakuutusyhtiö If vähentää 92 työntekijää 23.11.2015 - Sampo-konserniin kuuluva If Vahinkovakuutusyhtiö on saanut päätökseen yt-neuvottelunsa. Ifin henkilöstömäärä vähenee yhteensä 92 henkilöllä.
  • Vahinkovakuutusyhtiö If aloittaa yt-neuvottelut 7.10.2015 - Sampo-konserniin kuuluva vahinkovakuutusyhtiö If aloittaa yt-neuvottelut, joiden perusteena on toimintojen keskittämistarve erityisesti internet- ja puhelinpalvelun suosion sekä automaation kasvun vuoksi.
  • Ifin henkilöstö vastustaa yt-neuvotteluja ulosmarssilla 21.11.2014 - If ilmoitti uusista yt-neuvotteluista viime viikon torstaina. Neuvottelujen piirissä on 340 työntekijää. If keskittää asiakaspalvelukeskuksensa Espooseen ja Turkuun, minkä vuoksi konttoreita sulkeutuu muualla.
  • If tuo lähes 200 työpaikkaa Turkuun 14.11.2014 - Yhtiö aikoo keskittää asiakaspalvelukeskustoiminnot Turkuun ja Espooseen. If on jo aloittanut Turussa uusien työntekijöiden hakemisen.