Valmet Automotive avaa toimipisteen Turkuun

Valmet Automotive avaa uuden toimipisteen Turkuun, joka tarjoaa puitteet etätyönä tehtäviin toimistotöihin sekä asiakastapaamisiin. Yhtiön uutta toimipistettä tullaan hyödyntämään erilaisissa toimistotöissä ja suunnittelupuolen tehtävissä ja ja se tarjoaa muun muassa mahdollisuuden videoneuvotteluihin ja suunnittelupalveluiden ohjelmistojen käyttöön.

Turku ja sen lähikunnat ovat keskeinen osa Valmet Automotiven työssäkäyntialuetta. Tällä hetkellä yli 200 henkilöä liikennöi Turun seudun ja Uudenkaupungin autotehtaan väliä päivittäin. Uuden toimipisteen myötä useat toimihenkilöt voivat jatkossa tehdä etätyötä Turussa, työmatkaliikennettä vähentäen ja aikaa säästäen.


Valmet Automotive avaa toimipisteen Turkuun
Turun Sanomat


Valmet Automotive avasi toimipisteen Turkuun
Talouselämä


Valmet Automotive avaa toimipisteen Turkuun
Länsi-Suomi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Valmet Automotive: