Uusi monipolttoainevoimalaitos Naantaliin

Turun Seudun Energiantuotanto Oy:n rakentaman monipolttoainevoimalaitoksen peruskivi muurattiin maanantaina Naantalissa. Uusi laitos korvaa osittain Naantalin vanhan, noin 50 vuotta käytössä olleen hiilivoimalaitoksen. Uuden voimalaitoksen rakennustyöt ovat edenneet aikataulussa ja niistä vastaa allianssiryhmittymä, johon kuuluvat TSE:n lisäksi A-Insinöörit, Insinööritoimisto AX-LVI ja YIT.

Työmaan vahvuus on tällä hetkellä 100 henkilöä, mutta työntekijöiden määrä lisääntyy jatkuvasti. 600 henkilön huippuvahvuus saavutetaan ensi vuoden syksyllä. Hankkeen toteutusvaihe päättyy voimalaitoksen valmistumiseen vuonna 2017, mistä jatkuu takuuvaihe vuoteen 2019 saakka.


Uuden voimalaitoksen peruskivi muurattiin Naantalissa
Turun Sanomat


Ensi syksynä rakennustöitä 600:lle – Naantalin CHP-voimalaitoksen peruskivi muurattiin
Tekniikka & Talous


Tuoreimmat artikkelit aiheesta rakennusala: