Turun telakka palkkaa lisää työntekijöitä

Meyer Werft on saanut tilauskannan kuntoon ja se näkyy nyt rekrytointipuolella. Telakalle on palkattu kevään aikana noin sata uutta työntekijää ja syksyllä palkataan vielä 30-40. Tarvetta on hitsareista, levysepistä ja laivaputkiasentajista. Toimihenkilöpuolelle palkataan keskijohtoa, projektipäälliköitä ja suunnittelijoita.

Kolmen seuraavan vuoden aikana telakka aikoo palkata 350 uutta henkilöä. Työntekijöiden keski-ikä telakalla on noin 50 vuotta. Tämä tarkoittaa, että osaavan henkilöstön saamiseksi telakka tiivistää yhteistyötään paikallisten oppilaitosten kanssa. Tulevaisuudessa on tarvetta varsinkin nuorille insinööreille.


Hitsaajia, levyseppiä, projektipäälliköitä ja suunnittelijoita… Turun telakka on valopilkku synkässä taloussyksyssä
Talouselämä


Talouselämä: Turun telakka aikoo palkata satoja työntekijöitä lisää
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Meyer Turku: