Virolaiset yritykset rekrytoivat ICT-osaajia Turussa

Virossa on kova pula erityisesti tietotekniikan software-osaajista. Suomessa isolle määrälle tietotekniikan osaajia on tällä hetkellä varsin vähän kysyntää. Heitä on erittäin paljon työttöminä.

Virolaisia ICT-alan yrityksiä on tulossa joukolla rekrytointikiertueelle TE-toimistoihin. Turussa yritykset ovat tavattavissa tiistaina 6. lokakuuta kello 13–16.15 esittelypisteillään TE-toimiston ykköskerroksessa Linnankadulla. Turun tapahtumaan osallistuvat Ctrl, Kühne+Nagel, Pipedrive, Relax Gaming, Tieto Estonia, MYJAR ja Ignite OÜ. Esimerkkejä yritysten ja muiden virolaisten ICT-alan yritysten työpaikkailmoituksista on avoimissa työpaikoissa TE-palveluiden sivuilla.


Virolaiset yritykset rekrytoivat ICT-osaajia Turussa
Aamuset


Virolaisyritykset rekrytoivat joukolla ICT-osaajia
Salon Seudun Sanomat


Virolaiset työnantajat etsivät Suomesta IT-alan osaajia – tarjolla jopa löytöpalkkio
Verkkouutiset


Erikoinen täky: Viro lupaa 1000 euroa kun suomalainen antaa vinkin it-osaajasta
Länsiväylä


Suomalaisia ICT-osaajia haetaan ulkomaille – Suomessa työpaikat kiven alla
Yle


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta ICT-ala:

  • Turkulainen peliyhtiö TicBits myyty 5.7.2016 - 9 henkeä työllistävä pieni turkulainen peliyhtiö TicBits on myyty hongkongilaiselle Animoca Brandsille 2,35 miljoonalla eurolla. Animoca Brands maksaa vielä miljoonan lisää vuonna 2018. Suomalainen pelifirma myytiin Hongkongiin – 372 000 € työntekijää kohti Talouselämä Pieni turkulainen peliyhtiö ostettiin Aasiaan – TE: Yli kolmen miljoonan kauppa Turkulainen Tuoreimmat artikkelit aiheesta peliala:
  • Salosta etsitään it-osaamista miehittämättömien koptereiden ohjelmointiin 21.10.2015 - Salosta etsitään it-osaamista miehittämättömien koptereiden ohjelmointikehitykseen sekä paikkaa testata miehittämättömiä lentolaitteita. Ilmaliikennettä palveleva Future Sky Oy haluaisi laitteiden testikeskuksen myös Saloon.
  • Ruotsalaiset etsivät tietotekniikan osaajia Suomesta 19.10.2015 - Ruotsalaiset tietotekniikkayritykset yrittävät paikata kroonista henkilöstövajettaan etsimällä uusia osaajia Suomesta. Aikaisempien rekrytointiyrityksien tuloksena parikymmentä suomalaista it-alan osaajaa on päätynyt töihin Ruotsiin.
  • Elektroniikkajätti LG avasi tuotekehitysyksikön Turussa 8.10.2015 - Eteläkorealainen elektroniikkajätti LG Electronics on avannut tutkimus- ja tuotekehityskeskuksen Turkuun Kupittaalle. Yhtiö arvostaa Turun alueelta löytyvää kansainvälisen tason asiantuntijuutta ja langattomaan tiedonsiirtoon erikoistunutta teollisuutta.
  • Virolaiset yritykset rekrytoivat ICT-osaajia Turussa 1.10.2015 - Virossa on kova pula erityisesti tietotekniikan Software osaajista. Virossa onkin nyt herännyt suuri kiinnostus rekrytoida alan osaajia Suomesta ja joukko virolaisia ICT-alan yrityksiä onkin nyt tulossa rekrytointikiertueelle TE-toimistoihin.