Uusia liikkeitä Skanssiin – kasvua myynnissä ja kävijämäärissä

Vähittäiskauppa rämpii Suomessa, mutta se ei näy turkulaisessa kauppakeskus Skanssissa. Myynti on vilkastunut elokuussa yli kymmenen prosenttia viime vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Myös kävijöiden määrä on kasvanut.

Keväällä Skanssissa avasivat lemmikkieläintarvikkeiden erikoisliike Musti ja Mirri sekä sisustusliike My Home. Kesällä aloittivat alusasuliike Change ja Silmäasema. XXL Sports and Outdoor -tavaratalon avajaispäivä elokuun lopulla aiheutti kävijäryntäyksen, jonka seurauksena Skanssin kävijämäärä ponnahti 135 prosenttia korkeammalle kuin vuotta aiemmin. Syyskuussa avasi Luhta Brand Store ja tänään torstaina avajaisia viettää käyttötavarakauppa Tokmanni.

Skanssiin on loppuvuoden aikana tulossa useampi pop up -myymälä sekä tapahtumia: Maria Drockilan kynttiläpaja, Muurlan myymälä, pop up -kirppis, Lounais-Suomen ammattiopiston artesaaniopiskelijoiden myymälä, Mynämäen taide- ja käsityöoppilaitoksen myymälä sekä Gullkrona ja Åbolands hantverkin käsityöpaja ja myymälä.


Uudet liikkeet kirittivät Skanssia
Turun Sanomat


Kauppa käy Turussa – kasvu 25%
Talouselämä


Skanssi nosti elokuussa myyntiään 13 prosenttia
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kauppakeskus: