Uudistuneessa Kauppakeskus Myllyssä pian avajaiset

Täysin uudistunut Kauppakeskus Mylly viettää pian avajaisia. Myllyyn rakennetaan mittavaa laajennusosaa ja myös nykyinen Mylly uudistetaan. Laajennuksen myötä Myllystä tulee yksi Suomen suurimmista kauppakeskuksista. Liikkeitä Myllyssä on avajaisten jälkeen yli 150.

Myllyyn on tulossa laaja kattaus uusia liikkeitä – muun muassa Halonen, Clas Ohlson, New Yorker ja urheilukaupan jätti XXL. Lisäksi Myllyn ravintolamaailma uudistuu täysin.

Myös Finlayson avaa uuden myymälän Kauppakeskus Myllyyn. Tekstiilialan laskusuhdanteesta huolimatta Finlaysonin omat myymälät ovat kasvattaneet myyntiään viimeisen vuoden aikana. Raisiossa avattavaan ja kahteen muuhun myymälään on palkattu yhteensä kymmenen uutta työntekijää.


Uusi Kauppakeskus Mylly aukeaa 4. marraskuuta!
Kauppakeskus Mylly


Finlayson avaa uuden myymälän Myllyyn
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kauppakeskus: