Turun yliopisto kolmas suomalaisyliopistoista kansainvälisessä vertailussa

Turun yliopiston laadukas koulutus ja tutkimus on jälleen kerran noteerattu kansainvälisessä vertailussa. Maailman laajin yliopistovertailu THE sijoittaa Turun yliopiston kaikkiaan 10 000 vertailemansa yliopiston joukosta luokkaan 301–350.

THE vertailee yliopistoja ottaen huomioon useita eri tekijöitä. Arvioinnissa otetaan huomioon 13 eri tekijää, joita peilataan yliopiston opetukseen, tutkimukseen, tiedon siirtoon sekä kansainvälisiin näkymiin. Turun yliopisto menestyy selvästi parhaiten tutkimusjulkaisuissa sekä kansainvälisyydessä. Myös koulutuksen laatu nousee mediaanin yläpuolelle.

Turun yliopisto sijoittuu suomalaisyliopistoista kolmanneksi Helsingin yliopiston ja Aalto yliopiston jälkeen. Yhteensä 600 parhaan yliopiston joukossa on yhdeksän yliopistoa ja korkeakoulua Suomesta.


Turun yliopisto nosti sijoitustaan maailman laajimmassa yliopistovertailussa
Turun Sanomat


Turun yliopisto nosti sijoitustaan maailman laajimmassa yliopistovertailussa
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Turun yliopisto: