HKScan rakentaa uuden broilertehtaansa Raumalle

Elintarvikekonserni HKScan on päättänyt, että uusi broilertuotteisiin erikoistuva tuotantolaitos rakennetaan Raumalle, Lakarin teollisuusalueelle. Uusi broilertehdas työllistää valmistuttuaan noin 300 henkeä. Uusien tuotantotilojen myötä HKScanin tuotanto tehostuu ja tuotekehittely kasvaa.

Uusi laitos korvaa HKScanin Euran tuotantolaitoksen, joka työllisti viime vuonna lähes 540 henkilöä. Euran laitos jatkaa toiminnassa uuden laitoksen käyttöönottoon asti. Yt-neuvottelut Eurassa päättyivät viime viikolla, ja enimmillään vähennetään 239 henkilötyövuotta, HKScan arvioi.


HKScanin jätti-investointi Raumalle
Yle


HKScanin broileritehdas nousee Raumalle
Taloussanomat


HK-Scan rakentaa uuden tehtaan Raumalle
Turun Sanomat


HKScanin uusi tehdas johtaa isoihin henkilöstövähennyksiin
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta elintarviketeollisuus: