Telestelle 15 miljoonan euron sopimus Norjaan

Littoisissa toimiva teknologiakonserni Teleste on saanut merkittävän sopimuksen norjalaisen Telenorin tytäryhtiön Canal Digital Cable TV:n kanssa. Teleste toimittaa yhtiölle tilaajaverkkotuotteita Canal Digitalin verkkoinvestointiprojektiin. Sopimus ajoittuu vuosille 2015–19 ja sen kokonaisarvo ylittänee 15 miljoonaa euroa.

Teleste on kansainvälinen teknologiakonserni, joka kehittää ja tarjoaa video- ja laajakaistateknologioita sekä niihin liittyviä palveluita. Telesten liiketoiminnan ytimessä on videon ja datan käsittely, siirto ja hallinta. Asiakaskunta koostuu kaapeli- ja teleoperaattoreista sekä julkisen sektorin organisaatioista. telesten palveluksessa on yli 1 400 henkilöä. Telestellä on koko maailman kattava toimipisteverkosto ja yli 90 prosenttia liikevaihdosta kertyy Suomen ulkopuolelta.


Telestelle 15 miljoonan euron sopimus Norjaan
Turun Sanomat


Teleste teki yli 15 miljoonan euron kaupan Norjaan
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta teknologiateollisuus: