Kuntec Infra osti Kauppilan puutarhan

Turun Seudun Kuntatekniikka Oy eli Kuntec Infra on ostanut puutarhayhtiö Kauppila Oy:n koko osakekannan. Kauppila pysyy omana osakeyhtiönään. Nykyinen henkilökunta jatkaa yrityksen palveluksessa. Myymälät Turun Kaurakadulla ja Kauppakeskus Skanssissa toimivat entiseen tapaan Kauppila-brändin alla.

Kuntec Infra (Turun Seudun Kuntatekniikka Oy) on Turun talousalueella toimiva infra-alan palveluyritys. Se tarjoaa palveluita viherrakentamiseen, teiden puhtaana- ja kunnossapitoon, kaupunkirakentamiseen sekä työkoneiden ja autokaluston korjaamiseen. Asiakkaita ovat kaupungit ja kunnat, taloyhtiöt sekä yksityiset taloudet ja yritykset. Turun kaupungin omistaman yrityksen palveluksessa työskentelee noin 210 vakituista työntekijää.


Turun kaupungin Kuntec osti Kauppilan puutarhan
Turun Sanomat


Kuntec Infra on ostanut Kauppilan puutarhan
Varsinais-Suomen Yrittäjä-lehti


>Kuntec Infra osti Kauppilan puutarhan
Aamuset


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Turku: