Mehiläiseen 500 työpaikkaa lisää

Sosiaali- ja terveyspalveluyritys Mehiläinen investoi Suomeen yli 200 miljoonaa euroa tämän ja kahden seuraavan vuoden aikana. Yhtiö kertoo myös kasvattavansa henkilökuntaansa arviolta yli 500 henkilöllä kahden vuoden aikana.

Yhtiö investoi uusiin hoivakoteihin ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille sekä lastensuojelun asukkaille, lääkärikeskuksiin sekä hammaslääkäriyksiköihin. Investoinnit koostuvat pääosin uusista rakennettavista yksiköistä, yritysostoista ja toiminnan laajentamisesta.

Yhtiön mukaan investoinneilla haetaan kasvun lisäksi uusia innovatiivisia toimintamalleja sosiaali- ja terveyspalvelualalle. Mehiläinen on yksi Suomen suurimmista sosiaali- ja terveyspalvelualan toimijoista ja se työllistää tällä hetkellä noin 9 000 työntekijää.


Iso investointi Suomeen – 200 miljoonaa, 500 työpaikkaa
Taloussanomat


Mehiläinen investoi ja palkkaa lisää henkilökuntaa
Turun Sanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta sosiaali- ja terveysala: