Lindorff aloittaa yt-neuvottelut

Perintätoimisto Lindorff Oy aloittaa yt-neuvottelut tarkoituksenaan vähentää enintään 50 henkeä. Yhtiö perustelee sitä palvelujensa kysynnän supistumisella. Neuvottelut koskevat koko Suomen henkilöstöä, jota on yhteensä 525.

Lindorff  tuottaa yrityksille luotonantoa ja myyntiä tukevia laskutuksen ja perinnän palveluja. Yritys uudistaa rakenteita, lisää automaatiota sekä vähentää hallinnollista työtä. Lisäksi yritys kartoittaa mahdollisuuksia siirtää osa tehtävistä Lindorffin kansainväliseen palvelukeskukseen Vilnaan Liettuaan. Lindorffin pääkonttori on Turussa.


Perintätoimisto Lindorff vähentää jopa 50
Turun Sanomat


Lindorff aloittaa koko henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut
Aamuset


Perinnän määrä väheni – Lindorff aloittaa yt-neuvottelut
Yle


Perintä vähenee – Lindorff aloittaa yt-neuvottelut
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: