Välityömarkkinat esittäytyvät Pop Up -viikoilla

Varsinais-Suomessa on runsaasti välityömarkkinoilla toimivia, jotka tarjoavat hyvin erilaista toimintaa työnhakijoille ennen palkkatyön tai koulutuksen löytymistä. Pop Up -viikot toteutuvat 23.9.–8.10. Kaarinassa, Liedossa, Naantalissa, Raisiossa, Salossa ja Turussa teemalla ”Between Jobs”.

Kahden tapahtumaviikon aikana järjestetään myös seminaari, jossa pohditaan ja keskustellaan siitä, voivatko välityömarkkinat oikeasti toimia ponnahduslautana työmarkkinoille. Syyspäiväntasauksesta alkava tapahtuma aukaisee ovet 25 kertaa eri toimipisteissä ympäri Varsinais-Suomea. Teemaluentoja on tarjolla kolme. Lisäksi järjestetään vuokratyömessut, vapaaehtoistyömessut sekä koulutusmessut.


Pop Up –tapahtumilla aktivoidaan työttömiä
Turkulainen


Pitkään työttömänä olleita aktivoidaan tapahtumaviikoilla
Aamuset


 

Pop Up -viikoilla aktivoidaan työttömiä
Salon Seudun Sanomat


Between Jobs -PopUp viikot 23.9.–8.10.2015
MyJobCafe.net


Tuoreimmat artikkelit aiheesta välityömarkkinat, tapahtuma:

  • Soste vaatii palkkatukeen lisää voimavaroja 17.11.2015 - Sosiaali- ja terveysalan kattojärjestön Sosten ja Välityömarkkinatoimijoiden yhteistyöryhmän tekemän selvityksen mukaan palkkatuen puute on rajoittanut työllistämismahdollisuuksia.
  • Välityömarkkinat esittäytyvät Pop Up -viikoilla 23.9.2015 - Syyspäiväntasauksesta 23. syyskuuta alkava ja 8. lokakuuta päättyvä tapahtuma aukaisee eri toimijoiden ovet 25 kertaa eri toimipisteissä ympäri Varsinais-Suomea.
  • Valmet pestaa satoja mersu-rakentajia Uuteenkaupunkiin 26.2.2014 - Valmet Automotive aloitti keskiviikkona rekrytointikampanjan, jolla täytetään noin 300 uuden autonrakentajan ja toimihenkilön tarve. Työpaikat tulevat Mercedes-Benzin A-sarjan autojen valmistukseen Uuteenkaupunkiin. A-sarjan tuotantoa laajennetaan siirtymällä suunnitelman mukaisesti kahteen vuoroon. Daimler AG:n kanssa tehdyn sopimuksen mukaan suunnitelma on valmistaa yli satatuhatta A-sarjan autoa Uudessakaupungissa vuosina 2013–2016. Tuotanto käynnistyi elokuussa 2013, ja valmistusmäärät ovat kasvaneet nopeasti. Uudet autonrakentajat saavat neljän viikon koulutuksen