Välityömarkkinat esittäytyvät Pop Up -viikoilla

Varsinais-Suomessa on runsaasti välityömarkkinoilla toimivia, jotka tarjoavat hyvin erilaista toimintaa työnhakijoille ennen palkkatyön tai koulutuksen löytymistä. Pop Up -viikot toteutuvat 23.9.–8.10. Kaarinassa, Liedossa, Naantalissa, Raisiossa, Salossa ja Turussa teemalla ”Between Jobs”.

Kahden tapahtumaviikon aikana järjestetään myös seminaari, jossa pohditaan ja keskustellaan siitä, voivatko välityömarkkinat oikeasti toimia ponnahduslautana työmarkkinoille. Syyspäiväntasauksesta alkava tapahtuma aukaisee ovet 25 kertaa eri toimipisteissä ympäri Varsinais-Suomea. Teemaluentoja on tarjolla kolme. Lisäksi järjestetään vuokratyömessut, vapaaehtoistyömessut sekä koulutusmessut.


Pop Up –tapahtumilla aktivoidaan työttömiä
Turkulainen


Pitkään työttömänä olleita aktivoidaan tapahtumaviikoilla
Aamuset


 

Pop Up -viikoilla aktivoidaan työttömiä
Salon Seudun Sanomat


Between Jobs -PopUp viikot 23.9.–8.10.2015
MyJobCafe.net


Tuoreimmat artikkelit aiheesta välityömarkkinat, tapahtuma: