Lidlin rekrykoulutus kaupan alalle alkamassa

Lidl järjestää Turussa yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, Amiedun ja TE-toimiston kanssa tänä syksynä koulutuksen, jossa noin 20 henkilöä koulutetaan kaupan alan ja asiakaspalvelun tehtäviin ja heillä on mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen Lidliin vakituisesti. Koulutukseen tervetulleita ovat kaikenikäiset työtä kaipaavat.

– Koulutus on tarkoitettu peruskoulun tai ylioppilastutkinnon suorittaneille aikuisille, jotka haluavat toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Aikaisempi kaupan alan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Tärkeintä on, että hakija on kiinnostunut myynti- ja asiakaspalvelutöistä ja haluaa töihin Lidliin, Lidlin HRD-asiantuntija Sari Grönberg kertoo.


Lidl kouluttaa Turussa työttömiä töihin
Turkulainen


Lidl kouluttaa Turussa työttömiä töihin
Aamuset


Lidliltä kädenojennus työttömille – ”Täältä en helposti lähde”
Talouselämä


Lidl täsmäkouluttaa työttömiä
Kauppalehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrykoulutus, kaupan ala:

  • Uusi hyvinvointikauppaketju luo jopa tuhat työpaikkaa 14.3.2017 - Kesko ja lääkkeiden vähittäis- ja tukkukauppias Oriola-KD perustavat uuden hyvinvointikauppaketjun, jonka ensimmäiset liikkeet aukeavat syksyllä. Tarkoituksena on perustaa sata myymälää ja verkkokauppa. Työntekijätarve on jopa tuhat henkilöä. Kilpailuviranomaisten hyväksyntää odotetaan vielä. Suomeen avataan uusi kauppaketju – Kesko ja Oriola-KD luovat jopa tuhat uutta työpaikkaa Taloussanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta työpaikat:
  • Rekrytointikoulutuksille lisämääräraha 25.1.2017 - Varsinais-Suomen meri- ja autoteollisuuden rekrytointikoulutuksiin on myönnetty kolme miljoonan lisämääräraha. Työ- ja elinkeinoministeriön myöntämä määräraha turvaa vuoden 2017 koulutukset. Rekrytointikoulutuksia tarjotaan esimerkiksi autonrakennuksen ja laivasuunnittelun tehtäviin. Kolmen miljoonan potti rekrytointikoulutukseen Varsinais-Suomeen – Ely-keskus iloitsee Yle Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrykoulutus:
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Meyerilla rekrytointikoulutuksia 10.10.2016 - Parhaillaan Meyerin laivanrakennusoppilaitoksessa on käynnissä kaksi laivalevyseppähitsaajien koulutusta ja yksi laivasuunnittelijoiden koulutus. Työpaikan saa noin 90 prosenttia opiskelijoista. Tällä hetkellä työttömille ja työttömyysuhan alla oleville on haussa kaksi laivalevyseppähitsaajan rekrytointikoulusta, jotka alkavat ensi vuoden alkupuolella Meyer kouluttaa töihin – Työntekijöistä nyt pulaa Turkulainen Meyer Turku Oy:n Laivanrakennusoppilaitoksen haussa oleva työvoimakoulutus Tuoreimmat artikkelit aiheesta telakka:
  • Staria rekrytoi osaamiskeskukseen Turkuun 31.8.2016 - Tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö Staria Oyj kouluttaa rekrykoulutuksen avulla 15 uutta asiantuntijaa. Turkuun perustetaan kansainvälisen osaamiskeskuksen ensimmäinen tiimi, johon rekrytoitavat sijoittuvat. Staria perustaa kansainvälisen tieto- ja taloushallinnon osaamiskeskuksen, ensimmäinen tiimi Turkuun Aamuset Recruitment Program: NetSuite ERP & International Accounting (nro 668397) TE-palveluiden haussa oleva työvoimakoulutus Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrytointi: