Lidlin rekrykoulutus kaupan alalle alkamassa

Lidl järjestää Turussa yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen, Amiedun ja TE-toimiston kanssa tänä syksynä koulutuksen, jossa noin 20 henkilöä koulutetaan kaupan alan ja asiakaspalvelun tehtäviin ja heillä on mahdollisuus työllistyä koulutuksen jälkeen Lidliin vakituisesti. Koulutukseen tervetulleita ovat kaikenikäiset työtä kaipaavat.

– Koulutus on tarkoitettu peruskoulun tai ylioppilastutkinnon suorittaneille aikuisille, jotka haluavat toimia myynti- ja asiakaspalvelutehtävissä. Aikaisempi kaupan alan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Tärkeintä on, että hakija on kiinnostunut myynti- ja asiakaspalvelutöistä ja haluaa töihin Lidliin, Lidlin HRD-asiantuntija Sari Grönberg kertoo.


Lidl kouluttaa Turussa työttömiä töihin
Turkulainen


Lidl kouluttaa Turussa työttömiä töihin
Aamuset


Lidliltä kädenojennus työttömille – ”Täältä en helposti lähde”
Talouselämä


Lidl täsmäkouluttaa työttömiä
Kauppalehti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta rekrykoulutus, kaupan ala: