K1 Katsastus aloittaa yt-neuvottelut

Applus Finland -konserni, johon kuuluvat suomalainen emoyhtiö Applus Finland ja katsastustoimintaa pyörittävät tytäryhtiöt K1 Katsastajat Oy ja K1 Total Oy, aloittaa 130 työntekijää koskevat yhteistoimintaneuvottelut. Kaikkiaan konsernissa on 239 työntekijää. Neuvottelut kohdistuvat lähinnä hallinto- ja asiakaspalveluhenkilökuntaan. Valtaosa koko yrityksen katsastusmiehistä ei kuulu neuvottelujen piiriin.

Yhtiöllä on 47 katsastuskonttoria ympäri Suomen, Suomen pääkonttori on Raisiossa. Konsernin katsastusasemia on Turussa Itäharjulla, Lausteella ja Vätissä, Raisiossa Haunisissa, Kaarinan keskustassa, Liedon keskustassa ja Naantalissa Luolalassa.

päivitetty klo 13:33 Konsernin Turun seudun katsastusasemat


K1 Katsastus aloittaa yt-neuvottelut – koskevat yli puolta henkilöstöstä
Keskisuomalainen


Katsastusfirma aloittaa 130 työntekijää koskevat yt-neuvottelut
Taloussanomat


Katsastusfirma aloittaa 130 hengen yt-neuvottelut
Talouselämä


K1 Katsastus aloittaa yt-neuvottelut
Aamuset


 

Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: