Cadmaticille iso kauppa Dubaihin

Turkulainen ohjelmistotalo Cadmatic toimittaa älykkääseen 3D-mallinnukseen perustuvat suunnittelu- ja tiedonhallintajärjestelmät Drydock World Dubai (DDWD) telakkayhtiölle. Kauppa on koko Cadmaticin historian suurin sekä osoitus suomalaisen huipputeknologian kilpailukyvystä että sen arvostuksesta maailmalla.

Cadmaticin pääkonttori sijaitsee Turussa ja se kuuluu Elomatic-konserniin. Cadmaticilla on Turussa vajaat 40 ja muualla maailmalla kymmenkunta työntekijää. Yritys on palkkaamassa lisäväkeä tulevan vuoden aikana.


Cadmaticille iso kauppa Dubaihin
Turun Sanomat


Cadmatic kohti läpimurtoa kansainvälisessä offshore-teollisuudessa
Aamuset


Turkulaisyritys sai jättipotin Dubaista
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta it-ala:

  • Microsoftilta viime syksynä irtisanotuista puolet työllistynyt uudestaan 27.5.2016 - Jopa puolet Microsoftin Espoon, Salon ja Tampereen yksiköistä viime vuonna irtisanotuista henkilöistä on työllistynyt uudestaan. Keskiviikkona pamahti käyntiin uusi neuvottelukierros, kun yhtiö ilmoitti irtisanovansa 1 350 työntekijää.
  • Microsoftin irtisanomiset iskevät Saloonkin 25.5.2016 - Microsoftin tänään aloittamat yt-neuvottelut koskevat myös miltei 300 entistä Salon toimipisteen työntekijää. Saloon parhaillaan rakentuva teollisen internetin osaamiskeskittymä tarvitsee lisää osaajia ja voi mahdollisesti tarjota työnsä menettäville uusia ura- ja yrittäjyysmahdollisuuksia kaupunginjohtajan mukaan.
  • Suomalaisten kiinnostus Virossa työskentelyyyn kasvanut 16.5.2016 - Kaksi kolmesta kyselyyn vastanneesta sanoi, että voisi harkita Virossa asumista tai työskentelyä. It-alan ammattilaiset suhtautuivat muita suopeammin ajatukseen Virossa työskentelystä.
  • Työttömyyden kasvu pysähtynyt it-alalla 18.4.2016 - Informaatioteknologia-alan työttömyyden kasvuvauhti on pysähtynyt ja kääntynyt joillakin paikkakunnilla jopa selkeään laskuun.
  • ICT-palkinto Smartsalolle 10.3.2016 - ICT Teko 2015 -palkinnon sai tänä vuonna Smartsalo ry. Palkinnon myönsi Turun kauppakamarin ICT-valiokunta.