Suomeen jopa 3700 työpaikkaa

Nopeasti kasvavalla yksityisellä hoiva-alalla toimiva Esperi Care Oy ilmoitti tiistaina suurisuuntaisista laajentumissuunnitelmista. Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys aikoo investoida vanhusten palvelutaloihin ja uusiin hoivakoteihin yhteensä 240 miljoonaa euroa. Samalla yhtiö lupaa työllistää lähes 3 700 henkilöä. Iso osa työpaikoista on pysyviä. Rakennusajalle sijoittuvia väliaikaisia paikkoja on 2200.

Saga-palvelutaloja on tällä hetkellä Helsingin lisäksi Turussa ja Raumalla. Uudet Saga-palvelutalot perustetaan Helsingin lisäksi Lappeenrantaan, Seinäjoelle ja Mikkeliin. Suunnitteilla ovat lisäksi Vantaan Tikkurila, Vaasa ja Lahti.


Kasvualan yhtiö lupaa: Suomeen jopa 3700 työpaikkaa
Helsingin Uutiset


Jätti-investointi Suomeen: Tulossa 3700 työpaikkaa
Talouselämä


Tämä ei ole yt-pommi: ”1500 työpaikkaa Suomeen”
Uusi Suomi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta hoiva-ala, työpaikat: