SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Turkuun

SuperPark laajenee Turkuun. Uusi sisäaktiviteettipuisto avataan uudistuvan kylpylähotelli Caribian yhteyteen alkuvuodesta 2016. Turkuun tulee SuperPark -ketjun neljäs sisäaktiviteettipuisto, joka palvelee lasten ja aikuisten aktiivista ajanviettoa ja yhdessä liikkumista.

Kylpylähotelli Caribia siirtyy S-ryhmältä takaisin Holiday Club Resorts Oy:lle. Samassa yhteydessä Caribian majoitus- ja aktiviteettitarjontaa aiotaan kasvattaa merkittävästi. Yksi hankkeista on SuperPark –sisäaktiviteettipuisto. SuperParkin puistokonseptiin kuuluu kolme sisältökokonaisuutta: lapsille suunnattu seikkailualue, eri lajien testaamiseen sopiva Game Areena sekä vauhtilajeille, kuten skeittaukselle, scoottaukselle ja trampoliiniharjoittelulle pyhitetty Freestyle Hall.


SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Turkuun
Varsinais-Suomen Yrittäjä


Caribia siirtyy takaisin Holiday Clubille
Aamuset


SuperPark avaa sisäaktiviteettipuiston Turun Caribiaan
Turkulainen


Tuoreimmat artikkelit aiheesta majoitus- ja ravitsemisala: