Pop-up on taas Turussa

Viime kevät ja alkukesä oli Pop-up Turku hankkeen osalta todellinen menestys. Syksyllä jatkuvan Pop-up Turun tavoitteena on Turun kaupallisen keskustan elävöittäminen, sekä keskustan alueen vetovoiman lisääminen. Yritys tai yhteisö voi hakea jo tutuksi tullutta viikon kaupallista Pop-up -tilaa ja halutessaan Pop-uppia voi jatkaa viikon jälkeen maksullisena. Uutuutena hanke tarjoaa kulttuuri-, taide-, ja voittoa tavoittelemattomille toimijoille liiketilan kahdeksi viikoksi maksutta.

Liiketilaa voi hakea täyttämällä hakemuksen Pop-up Turun nettisivuilla. Syksyn Pop-up alkaa 31.8 ja kestää 11.10 saakka.

– Kevään Pop-up toi odotettuja tuloksia, sillä osa kaupungin tyhjistä liiketiloista on nyt vuokrattu Pop-upissa mukana olleiden yritysten kanssa, kertoo Joonas Suominen Turun Nuorkauppakamarista.


Pop-up on taas Turussa
Varsinais-Suomen Yrittäjä


Pop-up Turku
Turun Nuorkauppakamari


Tuoreimmat artikkelit aiheesta pop-up, yritykset: