Potkurissa avoimet ovet

Yrityspalvelupiste Potkurissa on ovet avoinna 8.–9. syyskuuta kello 9–16. Keskiviikkona kello 11–12 ja kello 15–16 on mahdollisuus osallistua yrityksen perustamista suunnitteleville tarkoitettuihin startti-infoihin kahvin merkeissä. Infoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Yrityspalvelupiste Potkuri on ICT-City osoitteessa Joukahaisenkatu 3, A-porras.

Potkuri toimii osana Turun Seudun Kehittämiskeskusta ja heinäkuussa tapahtunut muutto liittyy laajempaan yritys- ja innovaatiopalveluiden keskittämiseen samalle alueelle. ICT-Cityyn rakentuu sekä julkisten että yksityisten yrityspalveluita tarjoavien toimijoiden kokonaisuus. Päämääränä on, että yrittäjä saa kaikki palvelut helposti ja vaivattomasti samalta alueelta.

Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri tarjoaa maksutta neuvoja ja apua yritystoiminnan aloittamiseen. Alkavan yrittäjän palveluihin kuuluvat muun muassa: henkilökohtainen neuvonta, kaupparekisteripalvelut, ohjaus TE-toimiston palveluihin ja innovaatioasiamiehen palvelut.


Potkurin uusissa tiloissa avoimet ovet
Aamuset


Potkurissa avoimet ovet
Turkulainen


Aloittavan yrittäjän startti-info
Yrityspalvelupiste Potkuri


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Potkuri, yritykset: