Potkurissa avoimet ovet

Yrityspalvelupiste Potkurissa on ovet avoinna 8.–9. syyskuuta kello 9–16. Keskiviikkona kello 11–12 ja kello 15–16 on mahdollisuus osallistua yrityksen perustamista suunnitteleville tarkoitettuihin startti-infoihin kahvin merkeissä. Infoihin ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Yrityspalvelupiste Potkuri on ICT-City osoitteessa Joukahaisenkatu 3, A-porras.

Potkuri toimii osana Turun Seudun Kehittämiskeskusta ja heinäkuussa tapahtunut muutto liittyy laajempaan yritys- ja innovaatiopalveluiden keskittämiseen samalle alueelle. ICT-Cityyn rakentuu sekä julkisten että yksityisten yrityspalveluita tarjoavien toimijoiden kokonaisuus. Päämääränä on, että yrittäjä saa kaikki palvelut helposti ja vaivattomasti samalta alueelta.

Turun seudun yrityspalvelupiste Potkuri tarjoaa maksutta neuvoja ja apua yritystoiminnan aloittamiseen. Alkavan yrittäjän palveluihin kuuluvat muun muassa: henkilökohtainen neuvonta, kaupparekisteripalvelut, ohjaus TE-toimiston palveluihin ja innovaatioasiamiehen palvelut.


Potkurin uusissa tiloissa avoimet ovet
Aamuset


Potkurissa avoimet ovet
Turkulainen


Aloittavan yrittäjän startti-info
Yrityspalvelupiste Potkuri


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Potkuri, yritykset:

  • Euroopan investointirahasto rahoittaa uutta kokeilua maahanmuuttajien työllistämiseksi 7.6.2017 - Euroopan investointirahaston rahoittaman kokeilun tavoitteena on työllistää 2500 maahanmuuttajaa Suomessa kolmen vuoden aikana sekä auttaa työnantajia saamaan tarvitsemaansa osaavaa työvoimaa. Kokeilu tehostaa maahanmuuttajien työllistymistä yksityisellä pääomalla. Sen toteuttaa työ- ja elinkeinoministeriö. Kokeilussa hyödynnetään vaikuttavuusinvestoimisen SIB-mallia (Social Impact Bond), jossa uutta on se, että sijoittajat rahoittavat toiminnan ja kantavat taloudellisen riskin. Julkinen sektori maksaa vain todennetuista tuloksista eli työllistyneistä maahanmuuttajista. Maahanmuuttajien
  • Valmet Automotive sai 4378 hakemusta 28.4.2017 - Valmet Automotive sai maalis-huhtikuun suuren rekrytointikampanjan aikana 4378 hakemusta. Autonrakentajien tehtäviä oli avoinna 1060. Varsinais-Suomen ja Satakunnan lisäksi hakemuksia tuli merkittäviä määriä myös Uudeltamaalta, Pirkanmaalta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Kampanjan aikana Valmet Automotive kiersi kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea esittelemässä työmahdollisuuksia. Autonrakentajien rekrytointi ei pääty tähän kampanjaan: avoin haku aukeaa lähiaikoina. Valmet Automotive: 1060 avointa tehtävää – 4378 hakijaa Valmet Automotive Tuoreimmat artikkelit
  • Uusien yritysten määrä nousussa 25.4.2017 - Vuoden 2016 viimeisellä vuosineljänneksellä uusien yritysten määrä nousi Tilastokeskuksen mukaan kaksi prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. 5 987 uutta yritystä aloitti toimintansa vuoden 2016 viimeisellä vuosineljänneksellä ja näistä 530 Varsinais-Suomessa. Uusia yrityksiä aloitti eniten ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan, kaupan ja rakentamisen toimialoilla. Uusien yritysten perustaminen kääntyi nousuun Aamuset Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset:
  • Flowpark on vuoden kotimainen matkailuyritys 21.4.2017 - Turkulainen seikkailupuistoyritys Flowpark on palkittu vuoden kotimaisena matkailuyrityksenä. Valinnan teki Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati, joka antoi kehuja esimerkiksi luonnon kunnioittamisesta ja kasvuhalukkuudesta. Flowpark aloitti toimintansa vuonna 2010 ja nyt puistoja on kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen. Vuoden kotimaisen matkailuyrityksen palkinto Turkuun Turkulainen Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset:
  • Mikko Hietala Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 6.4.2017 - Leipomo-konditoria MBakeryn Mikko Hietala on valittu Varsinais-Suomen Vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Valtakunnallisen loppukilpailun voittaja selviää toukokuussa. MBakery on perustettu vuonna 2012 ja se työllistää 42 henkilöä. MBakeryn Hietala on Vuoden nuori yrittäjä 2017 Y-lehti Tuoreimmat artikkelit aiheesta yrittäjyys: