Kaikki Team Finlandin palvelut jatkossa yhdeltä luukulta

Yritysten kansainvälistymistä edistävä Team Finland ottaa tänään käyttöön uuden palvelumallin. Jatkossa verkostoon kuuluvat organisaatiot palvelevat yrityksiä yhtenäisesti ilman siirtelyä organisaatiolta toiselle. Verkosto kokoaa jatkossa muun muassa ELY-keskusten, Finnveran, Finpron, Tekesin, Teollisuussijoituksen ja ulkoministeriön yrityksille tarjoamat palvelut yhteen.

Elinkeinoministeri Olli Rehnin mukaan hallitus aikoo seuraavan neljän vuoden aikana satsata erityisesti biotalouteen, cleantech-yritystoimintaan, terveysteknologiaan ja digitalisaatioon. Hankkeita toteutetaan osin Team Finland -kasvuohjelmien kautta. Suomalaisyritysten liiketoimintaa on määrä kasvattaa erityisesti nopean kasvun markkinoilla Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

Team Finlandin palvelunumero on 0295 020 510 ja yhteydenottolomake verkko-osoitteessa www.tekes.fi/team-finland-yhteydenotto


Kaikki Team Finlandin palvelut jatkossa yhdeltä luukulta
Yle


Team Finland yhdelle luukulle – Rehn: ”Keskinäisen kyräilyn ja hallinnon sisäisen reviiritaistelun aika on ohi”
Yrittäjät


Team Finlandin palvelut yhdelle luukulle – Risto Siilasmaa varapuheenjohtajaksi
Suomenmaa


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset:

  • Euroopan investointirahasto rahoittaa uutta kokeilua maahanmuuttajien työllistämiseksi 7.6.2017 - Euroopan investointirahaston rahoittaman kokeilun tavoitteena on työllistää 2500 maahanmuuttajaa Suomessa kolmen vuoden aikana sekä auttaa työnantajia saamaan tarvitsemaansa osaavaa työvoimaa. Kokeilu tehostaa maahanmuuttajien työllistymistä yksityisellä pääomalla. Sen toteuttaa työ- ja elinkeinoministeriö. Kokeilussa hyödynnetään vaikuttavuusinvestoimisen SIB-mallia (Social Impact Bond), jossa uutta on se, että sijoittajat rahoittavat toiminnan ja kantavat taloudellisen riskin. Julkinen sektori maksaa vain todennetuista tuloksista eli työllistyneistä maahanmuuttajista. Maahanmuuttajien
  • Valmet Automotive sai 4378 hakemusta 28.4.2017 - Valmet Automotive sai maalis-huhtikuun suuren rekrytointikampanjan aikana 4378 hakemusta. Autonrakentajien tehtäviä oli avoinna 1060. Varsinais-Suomen ja Satakunnan lisäksi hakemuksia tuli merkittäviä määriä myös Uudeltamaalta, Pirkanmaalta ja Pohjois-Pohjanmaalta. Kampanjan aikana Valmet Automotive kiersi kahdeksalla paikkakunnalla ympäri Suomea esittelemässä työmahdollisuuksia. Autonrakentajien rekrytointi ei pääty tähän kampanjaan: avoin haku aukeaa lähiaikoina. Valmet Automotive: 1060 avointa tehtävää – 4378 hakijaa Valmet Automotive Tuoreimmat artikkelit
  • Uusien yritysten määrä nousussa 25.4.2017 - Vuoden 2016 viimeisellä vuosineljänneksellä uusien yritysten määrä nousi Tilastokeskuksen mukaan kaksi prosenttia vuotta aiempaan verrattuna. 5 987 uutta yritystä aloitti toimintansa vuoden 2016 viimeisellä vuosineljänneksellä ja näistä 530 Varsinais-Suomessa. Uusia yrityksiä aloitti eniten ammatillisen, tieteellisen ja teknisen toiminnan, kaupan ja rakentamisen toimialoilla. Uusien yritysten perustaminen kääntyi nousuun Aamuset Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset:
  • Flowpark on vuoden kotimainen matkailuyritys 21.4.2017 - Turkulainen seikkailupuistoyritys Flowpark on palkittu vuoden kotimaisena matkailuyrityksenä. Valinnan teki Kotimaan Matkailumessujen asiantuntijaraati, joka antoi kehuja esimerkiksi luonnon kunnioittamisesta ja kasvuhalukkuudesta. Flowpark aloitti toimintansa vuonna 2010 ja nyt puistoja on kuudella paikkakunnalla ympäri Suomen. Vuoden kotimaisen matkailuyrityksen palkinto Turkuun Turkulainen Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset:
  • Mikko Hietala Varsinais-Suomen Vuoden nuori yrittäjä 6.4.2017 - Leipomo-konditoria MBakeryn Mikko Hietala on valittu Varsinais-Suomen Vuoden nuoreksi yrittäjäksi. Valtakunnallisen loppukilpailun voittaja selviää toukokuussa. MBakery on perustettu vuonna 2012 ja se työllistää 42 henkilöä. MBakeryn Hietala on Vuoden nuori yrittäjä 2017 Y-lehti Tuoreimmat artikkelit aiheesta yrittäjyys: