Kaikki Team Finlandin palvelut jatkossa yhdeltä luukulta

Yritysten kansainvälistymistä edistävä Team Finland ottaa tänään käyttöön uuden palvelumallin. Jatkossa verkostoon kuuluvat organisaatiot palvelevat yrityksiä yhtenäisesti ilman siirtelyä organisaatiolta toiselle. Verkosto kokoaa jatkossa muun muassa ELY-keskusten, Finnveran, Finpron, Tekesin, Teollisuussijoituksen ja ulkoministeriön yrityksille tarjoamat palvelut yhteen.

Elinkeinoministeri Olli Rehnin mukaan hallitus aikoo seuraavan neljän vuoden aikana satsata erityisesti biotalouteen, cleantech-yritystoimintaan, terveysteknologiaan ja digitalisaatioon. Hankkeita toteutetaan osin Team Finland -kasvuohjelmien kautta. Suomalaisyritysten liiketoimintaa on määrä kasvattaa erityisesti nopean kasvun markkinoilla Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

Team Finlandin palvelunumero on 0295 020 510 ja yhteydenottolomake verkko-osoitteessa www.tekes.fi/team-finland-yhteydenotto


Kaikki Team Finlandin palvelut jatkossa yhdeltä luukulta
Yle


Team Finland yhdelle luukulle – Rehn: ”Keskinäisen kyräilyn ja hallinnon sisäisen reviiritaistelun aika on ohi”
Yrittäjät


Team Finlandin palvelut yhdelle luukulle – Risto Siilasmaa varapuheenjohtajaksi
Suomenmaa


Tuoreimmat artikkelit aiheesta yritykset: