Kiinteistöpalveluyritys ISS aloittaa yt-neuvottelut

Kiinteistöpalveluyritys ISS aloittaa ensi maanantaina yt-neuvottelut taloudellisista ja tuotannollisista syistä. Neuvottelut koskevat toimihenkilöitä ja ylempiä toimihenkilöitä.

ISS:n mukaan sillä on palveluksessaan tuhatkunta toimihenkilöä ja ylempää toimihenkilöä. Vähennystarve on enimmillään 120 työvuotta. Kaikkiaan ISS:n palkkalistoilla on noin 11 000 ihmistä.


Kiinteistöpalveluyritys ISS voi vähentää jopa 120 palkollistaan
Yle


Siivousfirma irtisanoo 120 – ”Yritystä ei pystytä hoitamaan ilman, että joka vuosi käydään yt-neuvottelut”
Talouselämä


Tuoreimmat artikkelit aiheesta kiinteistöpalveluala:

  • Kiinteistöpalveluyritys ISS aloittaa yt-neuvottelut 26.8.2015 - Kiinteistöpalveluyritys ISS Palvelut aloittaa yt-neuvottelut, jotka koskevat yhteensä 120 toimihenkilöä, ylempää toimihenkilöä ja johtajaa. Neuvottelut käydään tuotannollisista ja taloudellisista syistä.
  • KTO:n siivous-, kiinteistöhoito- ja ruokapalvelut siirtyvät Arkealle 10.3.2015 - KTO on vammaisten erityisasiantuntijapalveluita tarjoava kuntayhtymä. KTO:n siivous-, kiinteistönhoito- ja ruokapalveluiden noin 40 työntekijää siirtyvät liikkeenluovutuksella Arkealle vanhoina työntekijöinä.
  • Veronumeron käyttö halutaan laajentaa myös kiinteistöpalvelualalle 29.1.2015 - PAM:ssa ja Kiinteistötyönantajissa pidetään yhtenä alan kannalta merkittävimpänä tavoitteena rakennusalalla käytössä olevan veronumerokäytännön laajentamista koskemaan myös kiinteistöpalvelualaa, kuten siivousta, kiinteistöhuoltoa, ulkoalueiden hoitoa, energiahallintapalveluita, teknisiä palveluita sekä erilaisia toimitila- ja käyttäjäpalveluita.