Työterveyslaitos aloittaa yt:t – enimmillään 200 työsuhdetta voidaan vähentää

Työterveyslaitos aloittaa elokuun lopussa koko henkilöstä koskevat yt-neuvottelut, joiden seurauksena se tulee irtisanomaan enintään 200 työntekijää. Työterveyslaitoksessa on töissä noin 680 henkeä.

Syy neuvottelujen aloittamiseen on laitoksen lähettämän tiedotteen mukaan se, että sen saama valtionapu on vähentynyt edellisinä vuosina ja vähenee edelleen. Yt-neuvottelut pyritään kohdistamaan siten, että laitos voi tukea suomalaisen työelämän kehittymistä ja työhyvinvointia.


Työterveyslaitos aloittaa yt-neuvottelut – jopa 200 työsuhdetta vaarassa
Turun Sanomat


Työterveyslaitos aloittaa yt:t – irtisanoo enintään 200
Taloussanomat


Työterveyslaitos aloittaa yt:t – enimmillään 200 työsuhdetta voidaan vähentää
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Työterveyslaitos, yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: