Sanoma vähentää jopa 280 työntekijää

Mediayhtiö Sanoma kertoo käynnistävänsä säästöohjelman, jolla tavoitellaan 50 miljoonan euron säästöjä. Kustannussäästöjen arvioidaan johtavan henkilövähennyksiin Sanoma Media Finlandissa sekä Sanoman tukitoiminnoissa konserninlaajuisesti. Sanoma käynnistää yt-neuvottelut, jotka voivat enimmillään johtaa 280 työntekijän irtisanomiseen. Yt-neuvottelut koskevat yhteensä noin 1 600:aa työntekijää Sanoma Media Finlandissa. Valtaosa heistä on Helsingissä.

Sanoma Media Finlandiin kuuluvat muun muassa Helsingin Sanomien ja Ilta-Sanomien uutisliiketoiminnat, aikakauslehdet sekä Nelonen Median televisio- ja radiokanavat.


Sanoma aloittaa jätti-yt:t – 280 ulos
Talouselämä


Sanoma vähentää jopa 280 työntekijää
Yle


Sanoman yt-neuvottelut lyövät erityisesti Helsinkiä
Kauppalehti


Yt-pommi Suomesta: Jopa 280 saa potkut
Uusi Suomi


Tuoreimmat artikkelit aiheesta media, yt-neuvottelut:

  • HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen 20.4.2017 - HKScanin Mellilän tuotantolaitos lakkautetaan ja osa teurastamon toiminnoista siirretään Paimioon. Irtisanomisia pyritään välttämään tarjoamalla Mellilässä työskenteleville työtä muista HKScanin toimipaikoista. HKScanin Mellilän tuotantolaitos lopettaa Loimaan Lehti Tuoreimmat… Read more "HKScan lopettaa Mellilän tuotantolaitoksen"
  • MacGregor irtisanoo Kaarinasta 23.1.2017 - YT-neuvottelujen tuloksena MacGregor vähentää Kaarinasta 24 työntekijää. Vähennykset tehdään pääasiassa irtisanomalla. Maailmanlaajuisesti vähennys on 230 henkilötyövuotta. Yrityksen alaa on meriteollisuuden lastin- ja kuormankäsittely. MacGregor vähentää 24 Kaarinasta… Read more "MacGregor irtisanoo Kaarinasta"
  • TOK suunnittelee sulkevansa S-market Koivulan 10.1.2017 - Turun Osuuskauppa käynnistää yt-neuvottelut, joiden piirissä on koko S-market Koivulan henkilöstö. TOK suunnittelee kaupan sulkemista. S-market Koivula sulkemisuhan alla Turun Sanomat Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut:
  • Nordic Soya irtisanoo 2.12.2016 - Uudessakaupungissa toimiva Nordic Soya Oy irtisanoo yt-neuvotteluiden seurauksena enintään 18 henkilöä. Neuvottelut koskivat koko henkilöstöä. Tammikuussa Nordic Soyassa aletaan kokeilla tuotantohenkilöstön osalta 12 tunnin päivittäistä työaikaa. Nordic… Read more "Nordic Soya irtisanoo"
  • Liviassa yt-neuvottelut 1.12.2016 - Ammattiopisto Liviassa alkavat jälleen yt-neuvottelut. Ammatillisen koulutuksen rahoitus on laskenut ja nyt tavoitellaan 300 000 euron henkilöstösäästöjä. Liviassa taas yt:t Kuntsari Tuoreimmat artikkelit aiheesta yt-neuvottelut: