Finnair palkkaa 200 uutta lentäjää

Lentoyhtiö Finnair kertoo palkkaavansa vuoteen 2020 mennessä noin 200 uutta lentäjää vakituiseen työsuhteeseen. Yhtiö vakinaistaa jo nyt 25 määräaikaisella sopimuksella ollutta lentäjää sekä kaikki ensi kesäksi rekrytoidut 32 lentäjää, joiden pestejä oli kaavailtu määräaikaisiksi.

Finnair on tilannut 19 uutta Airbus A350 XWB -konetta, joista ensimmäiset liittyvät laivastoon tänä syksynä. Finnair kertoo tarvitsevansa lentäjiä kaukoliikenteeseensä. Yhtiön kaukolennoilla on kolme lentäjää tarvittavien taukojen ja lepoaikojen vuoksi.

Finnair on aloittanut myös matkustamohenkilökunnan rekrytoinnin ja palkkaa tänä vuonna yli 100 uutta matkustamotyöntekijää.


Finnair palkkaa lähivuosina 200 lentäjää
Yle


Finnair palkkaa 200 uutta lentäjää – 60 pätkätyöläiselle vakiduuni heti
Uusi Suomi


Kohta se alkaa: Finnair vakinaistaa 200 lentäjää
Taloussanomat


Tuoreimmat artikkelit aiheesta Finnair, työpaikat: