Ministeri lupaa lisää rahaa työttömyyteen

Työ- ja oikeusministeri Jari Lindström (ps.) lupaa esittää lisää työllisyysrahaa vielä tälle vuodelle. Lindströmin mukaan rahat otettaisiin lisäbudjetista niin pian kuin mahdollista. Lisäbudjettia käsitellään ensi kuussa. Esimerkiksi palkkatukien ja starttirahojen myöntämistä on jouduttu rajoittamaan useiden ely-keskusten alueilla määrärahojen puutteen takia.

Ministeri vetoaa myös yhteiskuntasopimuksen syntymisen puolesta. ”Yhteiskuntasopimus, muut rakenteelliset muutokset ja panostukset elinkeinoelämän puolelle. Näiden kaikkien yhdessä olisi tarkoitus saada aikaan ne 110 000 uutta työpaikkaa neljän vuoden aikana.”


Lindström lupaa esittää työllisyysrahaa lisäbudjetista
Talouselämä


Lindström lupaa esittää työllisyysrahaa lisäbudjetista
Suomenmaa


Ministeri lupaa lisää rahaa työttömyyteen
Demokraatti


Tuoreimmat artikkelit aiheesta työttömyys, yhteiskuntasopimus: