Jäitkö ilman opiskelupaikkaa

Korkeakoulut järjestävät lisähakuja yhteishaussa vapaiksi jääneille paikoille 13.–27. elokuuta. Opintopolku-nettisivuston mukaan eniten koulutuspaikkoja on haettavissa tekniikan koulutusaloilla ammattikorkeakouluissa.

Mikäli syksyn lisähaussa ei löydy kiinnostavaa alaa, on myös mahdollista hakea oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimus.net -sivuilla oppisopimuspaikkaa etsivä voi kirjoittaa oman hakemuksen ja katsoa millaisia oppisopimuspaikkoja työnantajilla on tarjolla.

Pelastakaa lapset ry:n vuodesta 2013 toimineessa Suunta-palvelussa voi pohdiskella nimettömänä erilaisia opiskeluvaihtoehtojaan. Chatin kautta voi ottaa yhteyttä myös silloin, jos ei tiedä, mitä tulevaisuudeltaan haluaa. päällikkö Veera Uusoksan mukaan tärkeintä on, ettei jää toimettomaksi.


Jäitkö yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa? Vielä ehdit hakea
Yle


Tuoreimmat artikkelit aiheesta opiskelu, yhteishaku: